Side 1 av 1

Heveklosser på lj70?

Lagt inn: man mar 17, 2014 3:30 pm
av johi
Har noen 2toms heveklosser (stål) liggende og lurer på om detta er moe og sette på? :?
Spørsmål:
:kan dem falle av?
:Er eme 2,5 toms nitro dempere lange nokk?`(som sitter på)
:kjøre egenskaper?
:aksel knekk?
:flex?

Re: Heveklosser på lj70?

Lagt inn: fre mar 21, 2014 6:06 pm
av vikingen
Regner med dette er klosser til å sette over/under fjærene(bodylift har ikkenoe å si på noe av dette vis det er det du egentlig mente)

at dem ramler av vis dem passer godt og ligger bra med trykk fra fjæra, det skal noe satans mye till, men heter du donald duck å har uendelig uflax(alt går/går ikke) =)

dempere tør jeg ikke svare på men er OME du mener så tror jeg kansje du skulle hatt noe lenger

kjøreegenskaper(har ingen erfaring så bare tenker) Vis du har 2 " hevefjærer fra før så vil dette tilsammen bli ca 4" da tror jeg du vil få en ganske stor endring i caster, dette kan gjøre bilen mindre behagelig å kjøre

akselknekk, monter og se :P har ikke peiling på om dette er noe problem. syns ikke det er noen fæle knekker på min nå men har bare 2 " OME

flex vet jeg ikke vil tro den kan bli redusert fordi utflexen blir kortere da det er begrensa på lj70/73 pga innfestninga på radiusarma.

Men! enkleste er : Prøv å gjør deg en erfaring ;) fort gjort å montere/demontere, bare pass på att bremseslangene er lange nok men tror nok det skal gå bra

Re: Heveklosser på lj70?

Lagt inn: fre mar 21, 2014 6:27 pm
av johi
Ja er ome sett :) mye nyttig info takk knut 8) trur jeg bare bruker bilen som den er akuratt nå så hvis jeg sikler noe mere på høyere bil så må det prøves og dokumenteres og vise dere på Nlck :)

Re: Heveklosser på lj70?

Lagt inn: fre mar 21, 2014 6:32 pm
av vikingen
hiv på litt bodylift å få på noen større hjul da ;)

eller bare kappe litt å store breddere å større hjul.

Hjula er det som hjelper mest med tanke på framkommelighet å høyde ;)

Re: Heveklosser på lj70?

Lagt inn: man mar 24, 2014 6:15 pm
av benteruden
Ome demperne til 2,5 toms hvesettet er i korteste laget som de er! Da har du helt nøtt til å ha lengre dempere! Men hva er egentlig vitsen med heve klosser? Man vil jo ha bilen så lav som mulig slik at den blir stødig! Med 2.5 toms ome skal det myyyye til at du legger deg på. Største problemet er akslene som subber i sten og stubber! Ville heller satt på to toms boddy lift. Da får du plass til store hjul og du får en stødig bil.

Re: Heveklosser på lj70?

Lagt inn: tir mar 25, 2014 8:53 am
av johi
nei driter i heveklosser :P 1,5toms bodylift kanskje en gang i tiden