Har du gjort noe moro i Land Cruiseren din i dag?

Finner du ingen kategori som passer ditt innlegg- kan du bruke dette forumet.

Moderatorer: Snekker_Andersen, baa, HighwayPatrol, lj73jon, ModeratorNLCK

Svar
lb1lf
Innlegg: 126
Registrert: søn des 20, 2015 7:08 pm
Sted: Hareid, M&R

Har du gjort noe moro i Land Cruiseren din i dag?

Legg inn av lb1lf » søn nov 27, 2016 5:30 pm

...det har vi. :)

Ruskeværet tok seg en liten pause, så jeg pakket to småttiser baki Dieseldyret og dro ut på tur - ikke så veldig langt, men jeg har lenge hatt en plan om å kjøre over en liten setervei som går over øya her - og i og med at det ikke brøytes, gjaldt det å ta turen før det evt. kom altfor mye snø. En ting er å leke seg i 10-15cm snø; noe ganske annet er å stå fast i en halvmeter en plass det ikke er mobildekning...

Uansett - vi koste oss oppover fra Hareid, stoppet et par steder på veien for å plukke med oss et par geocacher som lå gjemt i området - og tok inn naturen; veldig flott derover nå som vinteren er i ferd med å feste grepet men ikke helt har kommet igang ennå.

Flott vei, så lenge det er (nesten) bart kan man fint traversere den med en Toyota Aygo om så var - men det var nå litt morsommere i Land Cruiser, da. Vel, mulig Aygoen ville fått litt problemer et par steder - det er temmelig dype spor i grusdekket et par steder. Med litt rennfart hadde det sikkert gått fint. :)

Spesielt festlig ble det da vi plutselig så bilen som kom bak oss forsvinne rett ut i geografien heller enn å følge etter oss gjennom en krapp sving i en unnabakke; rygge opp igjen, frem med slepetauet og opp av grøfta med ham. En beskjemmet Audi-eier måtte vedgå at han ikke hadde sett for seg at det skulle være så lite grep med de litt slitte (vel, hans ord - jeg ville kalt dem et par sesonger forbi best før-dato) helårsdekkene han hadde på bilen. Dyktig imponert over at Dieseldyret lot seg rygge opp bakken med halvannet tonn A6 på slep var han dog. (Pfft, han hjalp da til - nekter å tro vi hadde så veldig mange hundre kilo i tauet da vi først kom i bevegelse...)

Vi hastet videre etter å ha lovet Audien at vi skulle kikke etter ham på vei tilbake og eventuelt dra ham opp av grøften en gang til if need be - kjørte opp til et sted som heter Fjelle der muffins og kakao ble inntatt før vi returnerte. Ingen Audi å se i veikanten, så han hadde vel kommet seg dit han skulle.

Veien er forøvrig en glimrende snaromvei om man er på vei mellom Hareid og Volda eller Fosnavåg og det er bart(-ish) ute - svingete og fint, med tidvis imponerende utsikt og opptil flere idyller.

Googlekart her: https://goo.gl/maps/1QjwGLM7WaK2
Sist redigert av lb1lf den søn nov 27, 2016 6:11 pm, redigert 1 gang totalt.
--
Odd Erling, Hareid (1998 KZJ95, Dieseldyret)
Bilde

Brukeravatar
dracan
Site Admin
Innlegg: 3619
Registrert: tir mai 25, 2004 10:07 am
Sted: Fredrikstad
Kontakt:

Re: Har du gjort noe moro i Land Cruiseren din i dag?

Legg inn av dracan » søn nov 27, 2016 5:56 pm

Så kult! :D
Mvh Pål Henning
"Abusos non tollit usum"

Brukeravatar
jonwib
Innlegg: 1899
Registrert: tir mar 06, 2012 2:46 pm
Sted: Kolbotn

Re: Har du gjort noe moro i Land Cruiseren din i dag?

Legg inn av jonwib » søn nov 27, 2016 8:11 pm

Härligt med turer i LC! Blev det inga bilder?

lb1lf
Innlegg: 126
Registrert: søn des 20, 2015 7:08 pm
Sted: Hareid, M&R

Re: Har du gjort noe moro i Land Cruiseren din i dag?

Legg inn av lb1lf » søn nov 27, 2016 8:32 pm

Jo takk, vi hadde det moro, vi.

Ble dessverre ingen bilder i denne omgang, da arvingene i baksetet var av den bestemte oppfatning at det hastet med å komme seg til en plass der muffins og kakao kunne inntas* - og så begynte det å regne, og da var det egentlig mest fristende å karre seg hjem igjen.

Vurderer dog å ta med minsta (åtte mnd) på tur samme sted i morgen - værmeldingen er ikke så høggærn, og hun elsker å bli lullet i søvn av lyden av en gammel dieselmotor. Da blir det nok bedre tid til å ta et par bilder. :)

*) De insisterer forøvrig på å sitte i bagasjerommet, det er nesten som å ha hytte, iflg. sikre kilder i sjuåringsmiljøet i heimen. :)
--
Odd Erling, Hareid (1998 KZJ95, Dieseldyret)
Bilde

Svar

Gå tilbake til «Generelt»