Side 1 av 1

Treg respons på NLCK Forum

Lagt inn: tir sep 27, 2016 5:17 pm
av frode
I det siste har nettsiden vært usedvanlig treg, men bare av og til. Dette er fra forskjellige maskiner og forskjellige nettforbindelser, så da tenker jeg det må være nlck's nettsted. Noen ganger kommer ikke siden opp etter å vente et par minutter, eller så har jeg nettopp sett på en side og så virker det ikke når jeg klikker på tilbake, eller en lenke videre el.l. Det virker helt dødt. Og så, etter å vente 5 min, så virker alt igjen.

Re: Treg respons på NLCK Forum

Lagt inn: tir sep 27, 2016 6:44 pm
av ArneO
Jeg tror det er samme årsak som ga SQL feilmelding tidligere. Antagelig er en timeout verdi endret så nå henger spørringer uten å gi en feilmelding. Om det er ønskelig kan jeg kanskje bidra til å løse problemet, men trenger da noe mer info om løsningen på weben og hvordan det er satt opp.

Mvh
Arne

Re: Treg respons på NLCK Forum

Lagt inn: tir sep 27, 2016 8:27 pm
av JanP
Hei.
Dette var oppe på siste styremøte. Og det er ikke selve forumet som sådan, vi er avhengige av andre for å få dette bedre.
Dracan kan komme med mere info, når han er innom. Vi tar dette seriøst og har jobbet med det lenge mot rette personer.

Forumet fikk en ny plattform i fjor, og da ble data sikret. Det var mye å rydde opp i, og det var spor av hacking. Dan Levi gjorde en kjempejobb i fjor. Vi i styret håper å få dette ordnet innen rimelig tid. Så vær litt tålmodig, det er løsning i sikte.

ArneO: Velkommen forresten. Vi har meget flinke folk som har jobbet med forumet, og det skal ordne seg. Men send gjerne en PM til Dracan, Øystein Frøvold.