Techstream som virker

Moderatorer: baa, Snekker_Andersen, lj73jon, ModeratorNLCK, HighwayPatrol

120gx
Innlegg: 148
Registrert: lør feb 28, 2015 10:35 am
Sted: Bodø

Techstream som virker

Legg inn av 120gx » ons nov 16, 2016 2:48 pm

Etter mye om og men har jeg endelig funnet en versjon av techstream som virker på min 2005 landcruser 120 1kdftv 166hk
Rask levering fra seller i linken under,å vips så kan jeg sjekke "live" dyseverdier å MYE MYE annet

http://m.ebay.com/itm/LATEST-2016-V-10- ... nav=SEARCH

Veldig fornøyd :D
Sist redigert av 120gx den ons nov 16, 2016 8:59 pm, redigert 1 gang totalt.

120gx
Innlegg: 148
Registrert: lør feb 28, 2015 10:35 am
Sted: Bodø

Re: Teckstream som virker

Legg inn av 120gx » ons nov 16, 2016 2:56 pm

8)
Vedlegg
20161116_145433.png
20161116_145433.png (228.04 kiB) Vist 6340 ganger
20161116_145403.png
20161116_145403.png (293.29 kiB) Vist 6340 ganger
20161116_145311.png
20161116_145311.png (1.19 MiB) Vist 6340 ganger

bergen77
Innlegg: 427
Registrert: søn sep 19, 2010 7:32 pm
Sted: Bergen

Re: Techstream som virker

Legg inn av bergen77 » lør nov 26, 2016 2:24 am

Kan du lese ut feilmeldinger og kvittere de ut? Eventuellt lese hva feilmeldingene kan være forårsaket av. Kommer diaagnoseprogrammet med?

120gx
Innlegg: 148
Registrert: lør feb 28, 2015 10:35 am
Sted: Bodø

Re: Techstream som virker

Legg inn av 120gx » lør nov 26, 2016 10:55 pm

Jepp,du kan lese og slette feilmld samt mye annet,er dette programmet toyota sjøl bruker, cd med programvare følger med :wink:

SteinarT
Innlegg: 238
Registrert: ons jan 23, 2013 4:43 pm
Sted: Stavanger

Re: Techstream som virker

Legg inn av SteinarT » man nov 28, 2016 6:07 pm

Var å henta min i posten idag, fått innstallert programmet på laptop'n , så nå er det å lære seg å bruke det,
Skal bli spennede å se hva bilen forteller.......
mvh
Steinar

LC 120,executive
2006 mod
TTE Chip
TTE Eksosanlegg
8 seter
webasto med ur og t91 fjernkontroll

SteinarT
Innlegg: 238
Registrert: ons jan 23, 2013 4:43 pm
Sted: Stavanger

Re: Techstream som virker

Legg inn av SteinarT » fre des 09, 2016 3:48 pm

Kule greier, kjekt å kunne lese av dyseverdier selv, pluss en hel del til, på min gamle 2006 mod, detta var kjekt,
mvh
Steinar

LC 120,executive
2006 mod
TTE Chip
TTE Eksosanlegg
8 seter
webasto med ur og t91 fjernkontroll

Brukeravatar
frode
Innlegg: 1549
Registrert: søn okt 16, 2005 5:43 pm
Sted: Hurum

Re: Techstream som virker

Legg inn av frode » fre des 09, 2016 4:28 pm

SteinarT skrev:Kule greier, kjekt å kunne lese av dyseverdier selv, pluss en hel del til, på min gamle 2006 mod, detta var kjekt,
???
2006 - Gammel ?
Den er jo nesten ny, i LC-alder. Nå må du få begrepene på plass.
Vantro !
:mrgreen:
Qui rogat, non errat.
HDJ100 2004 AHC Auto ikkeNav, bfg a/t ko2 265/75-16, Shamowang - Abu Shenab,
HDJ100 2000 til gjenbruk,
ex HZJ80GX 1997.

120gx
Innlegg: 148
Registrert: lør feb 28, 2015 10:35 am
Sted: Bodø

Re: Techstream som virker

Legg inn av 120gx » fre des 09, 2016 5:57 pm

SteinarT skrev:Kule greier, kjekt å kunne lese av dyseverdier selv, pluss en hel del til, på min gamle 2006 mod, detta var kjekt,

Jepp kjempekjekt,hva lå dyseverdiene ved oppstart med kald motor på?

SteinarT
Innlegg: 238
Registrert: ons jan 23, 2013 4:43 pm
Sted: Stavanger

Re: Techstream som virker

Legg inn av SteinarT » lør des 10, 2016 8:41 am

1,8 på den en og o,4 ich på de andre, men den endret seg når den ble varm, var ikke helt fornøyd med det er bare 20000 siden dysene ble skiftet, så må få kjørt igjennom noe tunap og se om det hjelper,
Kjørte blant annet stepper motoren for turbo manuelt flere ganger for å være sikker på at det er bevegelse,

Sent fra min SM-P600 via Tapatalk
mvh
Steinar

LC 120,executive
2006 mod
TTE Chip
TTE Eksosanlegg
8 seter
webasto med ur og t91 fjernkontroll

SteinarT
Innlegg: 238
Registrert: ons jan 23, 2013 4:43 pm
Sted: Stavanger

Re: Techstream som virker

Legg inn av SteinarT » lør des 10, 2016 8:42 am

Gammelt e godt frode, [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]

Sent fra min SM-P600 via Tapatalk
mvh
Steinar

LC 120,executive
2006 mod
TTE Chip
TTE Eksosanlegg
8 seter
webasto med ur og t91 fjernkontroll

JanP
Innlegg: 1602
Registrert: tor des 11, 2008 8:25 pm
Sted: Trondheimregionen

Re: Techstream som virker

Legg inn av JanP » lør des 10, 2016 2:16 pm

Har kjøpt denne kabelen jeg også. Men min PC takler ikke den mini-cd som følger med. Er det mange MB software på den?
Kan noen ev linke til en nedlastbar versjon som funker slik dere gjør over her?

Er det ikke store datamengden er det vel mulig å zippe, og sende pr epost.

//Jan Petter
---------------------------------------------------
2005 VX-solgt juni 2017
Styremedlem NLCK

SteinarT
Innlegg: 238
Registrert: ons jan 23, 2013 4:43 pm
Sted: Stavanger

Re: Techstream som virker

Legg inn av SteinarT » søn des 11, 2016 3:47 pm

Var ikke bare å innstallere for min del måtte jobbe litt med pc for å få det på plass, men fungere hos meg,

Var ute i morges og målte dyseverdier på motor som var kald og hadde stått hele natten, og det var ikke lystig avlesing jeg fikk, på det verste viste den ene dysa -4,5 en periode før den ble varm,
Dette fikkmeg til å teste ut hvor mye den endret seg, og den kom op til -0,5

Lot bilen stå en stund , var nødt til å lade pc,
Når det var strøm nok så var det ut på kjøretur for å se hva verdiene var nå, og det rare er at de varierer,
Noe som fikk meg til å prøve noe uortodokst , satte bilen i lavgir og flyttet garvelgeren fra rever til drive, og dyseverdienen endret seg , bilen min vibrerer ganske kraftig når den står i gear i lavserien,
Noe som jeg synes er underlig, men samtidig fikk meg til å begynne tenke på om det kan være noe dårlig kontakt på ledningene til dysene som får dem til å endre verdiene så mye som de gjør på min bil,

Jeg har kakling når du kommer opp til 2000-25000 rpm på iskald motor, heldigvis har jeg webasto så det skjer nesten aldri at den startes kald,
Noen andre som har erfaring på måling av dyseverdiene og kunne lbidratt med info,
mvh
Steinar

LC 120,executive
2006 mod
TTE Chip
TTE Eksosanlegg
8 seter
webasto med ur og t91 fjernkontroll

JanP
Innlegg: 1602
Registrert: tor des 11, 2008 8:25 pm
Sted: Trondheimregionen

Re: Techstream som virker

Legg inn av JanP » søn des 11, 2016 5:26 pm

SteinarT skrev: Jeg har kakling når du kommer opp til 2000-25000 rpm på iskald motor, heldigvis har jeg webasto så det skjer nesten aldri at den startes kald,
Noen andre som har erfaring på måling av dyseverdiene og kunne lbidratt med info,
Tør ikke kjøre min opp mot 25000 på iskald motor. Tror det blir mere enn litt kakling da gitt! Sannsynligvis et hyl og huller i panseret .:mrgreen:

Hva må til av endringer på PC, kan du huske hva det var? Og er det brukernavn/passord på programmet? Har en versjon installert, men må ha bruker/passord. Og da er jeg like langt.
---------------------------------------------------
2005 VX-solgt juni 2017
Styremedlem NLCK

SteinarT
Innlegg: 238
Registrert: ons jan 23, 2013 4:43 pm
Sted: Stavanger

Re: Techstream som virker

Legg inn av SteinarT » søn des 11, 2016 5:57 pm

Kan, sende deg cd, med programmet som jeg fikk med når jeg kjøpte kabel, om du vil prøve, ligger med bruksanvisning på hvordan du gjør det der,
Hvis du ønsker,

Sent fra min SM-P600 via Tapatalk
mvh
Steinar

LC 120,executive
2006 mod
TTE Chip
TTE Eksosanlegg
8 seter
webasto med ur og t91 fjernkontroll

SteinarT
Innlegg: 238
Registrert: ons jan 23, 2013 4:43 pm
Sted: Stavanger

Re: Techstream som virker

Legg inn av SteinarT » søn des 11, 2016 5:57 pm

Hehe 25000 ja det er rett over cruise fart

Sent fra min SM-P600 via Tapatalk
mvh
Steinar

LC 120,executive
2006 mod
TTE Chip
TTE Eksosanlegg
8 seter
webasto med ur og t91 fjernkontroll

120gx
Innlegg: 148
Registrert: lør feb 28, 2015 10:35 am
Sted: Bodø

Re: Techstream som virker

Legg inn av 120gx » man des 12, 2016 10:34 am

Nå er det mange år siden mine dyser ble byttet,men har fulgt med dyseverdier nå som jeg har teckstream og med stadig synkende tempraturer -5 grader i går når jeg leste av,så blir jeg også litt bekymret,værste var -3,8 på dyse nr4 ved kald oppstart,etter 10-15 min har alle fine verdier rundt "ca+/- rundt 0"
Jeg har byttet scv ventil å har ikke stygg kakkling,svartrøyk eller andre tegn på at noe skulle være galt,fylte på en box tunap 989 rett i filtret i går,skal teste det først å se om verdier blir bedre,vist ikke er det vell bare å bytte dyser..

SteinarT
Innlegg: 238
Registrert: ons jan 23, 2013 4:43 pm
Sted: Stavanger

Re: Techstream som virker

Legg inn av SteinarT » man des 12, 2016 9:09 pm

Dyse no 4 som er andeledes hos deg også ja,samme visa hos meg, men mine er gått knappe 20 000 siden dysebytte, lokale toyota forhandler sier alt er ok og slik det skal være senest nå i høst da bilen var på eu kontroll,

Sent fra min SM-P600 via Tapatalk
mvh
Steinar

LC 120,executive
2006 mod
TTE Chip
TTE Eksosanlegg
8 seter
webasto med ur og t91 fjernkontroll

120gx
Innlegg: 148
Registrert: lør feb 28, 2015 10:35 am
Sted: Bodø

Re: Techstream som virker

Legg inn av 120gx » tir des 13, 2016 12:05 am

Bytta dieselfilter å fylte på en box tunap 989 i går,starta motor å lot den gå nån minutter før jeg stoppa å la den stå over natta å godgjøre seg etter tips fra toyota,starta i dag å kan som flere andre melde om reduksjon i kakkling å en mere myk gange i motor spessielt ved oppstart,var ikke riktig så kaldt som i går men dyse nr 4 som viste -3.8 i går var halvert til -1.5 etter rens :D

Dag 2, litt kaldere i dag,dyse nr 4 viste -3,0 ved oppstart,men støy fra motor er redusert,en slik rens vil jo ikke fikse dyser som bynner å bli sliten,men lurt å gjøre som forebyggene,skal følge med dette i vinter,så blir det sikkert bytte av dyser etter hvert for å være på den sikre siden :)

martinsollid
Innlegg: 49
Registrert: man jan 28, 2013 10:24 am
Sted: Troms, Bardu

Re: Techstream som virker

Legg inn av martinsollid » fre jan 06, 2017 7:35 pm

Har installert programmet, men får ikke kontakt med bilen når jeg kobler til.

Bruker dere porten under sikringsholderes i bilen?
Tenning på og "Connect to Vehicle" ?
2005 LC120 GX
2000 LC90 VX

superhansen
Innlegg: 527
Registrert: man sep 23, 2013 10:47 am
Sted: Drøbak

Re: Techstream som virker

Legg inn av superhansen » fre jan 06, 2017 10:56 pm

Ja,riktig alt du lister opp der.Er programmet med drivere riktig innstallert mon tro?

Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
120 GX 08 mod.

Svar

Gå tilbake til «Chassis og elektrisk 12x»