Filterlampe og ladelampe lyser

Moderatorer: Snekker_Andersen, baa, HighwayPatrol, lj73jon, ModeratorNLCK

rx1
Innlegg: 8
Registrert: tir mar 13, 2007 4:54 pm
Sted: Stjørdal

Filterlampe og ladelampe lyser

Legg innav rx1 » lør jun 23, 2007 4:30 pm

filterlampe og ladelampe lyser samtidig under kjøring noen ganger noen som har tips hva som er feil

Brukeravatar
knut4x4
Innlegg: 278
Registrert: søn nov 14, 2004 12:03 am
Sted: Elverum

Legg innav knut4x4 » søn jun 24, 2007 6:36 pm

Det er vel dynamoen som fusker. Er det ikke volt meter som du kan se på når lampene begynner å lyse? Børstene er vel utslitt.
ØNSKER BJ 42 deler

rx1
Innlegg: 8
Registrert: tir mar 13, 2007 4:54 pm
Sted: Stjørdal

Legg innav rx1 » søn jun 24, 2007 8:11 pm

VOLT METRE OPPFØRER SEG HELT NORMALT OG BILEN LADER SOM DEN SKAL

oksanner
Innlegg: 12
Registrert: man feb 13, 2006 11:15 pm
Sted: horten

Legg innav oksanner » tir jul 10, 2007 4:42 pm

hei har bytta , målt alt som er , kjøper bytte dynamo på toy , det er det billigte stedet 1366 + mva . jeg får 15 / 18 % på deler der , tønsberg .

Det at filter lampa lyser vet jeg ikke noe om , min slokna i dag , ps det er en liten diode v sikringsboksen , ta den av å sett den på igjen ?? .

Dynamo er uten vacuum pumpe.
HJ 60 nesten ikke rust ?

Brukeravatar
håvard
Innlegg: 3995
Registrert: søn feb 22, 2004 3:37 am
Sted: Halden
Kontakt:

Legg innav håvard » tir jul 10, 2007 8:14 pm

Gå over alle plugger fra dynamo til laderele og så videre, spray de og sett de sammen igjen. Har hatt to HiLuxer som har hatt samme symptomet, ladet normalt og alt det der, men etter å gått gjennom pluggene var alt ok.

Er ikke sikkert det er det som feiler bilen din, men det er gratis å prøve.

oksanner
Innlegg: 12
Registrert: man feb 13, 2006 11:15 pm
Sted: horten

Legg innav oksanner » tor jul 12, 2007 6:08 pm

Nå lader gamla , masse feil søking, mye unødvendig innkjøp. Dynamo koster 1099 + mva på toy , Tønsberg . det er to releer på h side på inner skjemen , vet ikke riktig men det kan virke som om de har noe m det å gjøre ??? Har en ny børste bro liggende 475 kr , ett lade rele brukt 150 om der er noen har bruk for det .
HJ 60 nesten ikke rust ?

rx1
Innlegg: 8
Registrert: tir mar 13, 2007 4:54 pm
Sted: Stjørdal

Legg innav rx1 » tor jul 12, 2007 10:45 pm

Takker for alle tipsene skal prøve å finne feilen til helga

Brukeravatar
bebe
Innlegg: 743
Registrert: ons sep 28, 2005 10:27 pm
Sted: Asker
Kontakt:

Re:

Legg innav bebe » tir apr 15, 2014 8:08 am

rx1 skrev:Takker for alle tipsene skal prøve å finne feilen til helga


jah - fant du feilen??
Børre Bratvold - BJ73

Bilde


Gå tilbake til «Chassis og elektrisk 6x»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester