Gløding...igjen

Moderatorer: baa, Snekker_Andersen, lj73jon, ModeratorNLCK, HighwayPatrol

Brukeravatar
Eivind37
Kongen av rustsveis
Innlegg: 3004
Registrert: tir jun 15, 2004 8:19 pm
Sted: Mandal

Legg inn av Eivind37 » tor nov 22, 2007 5:17 pm

Ja...jeg tror det....skal sjekke...begynner å bli tustete vet du!

borvik
Innlegg: 687
Registrert: tor mai 13, 2004 11:19 am
Sted: 3267 Larvik
Kontakt:

Legg inn av borvik » fre nov 23, 2007 10:40 pm

Eivind37 skrev:Ja...jeg tror det....skal sjekke...begynner å bli tustete vet du!

Fint! :)


Fiksa litt mer med gløding i dag.
Siden det releet ikke er helt til å stole på så kobla jeg meg innpå med en bryter for å kunne slå det av.
Inntil jeg har fått meg et annet rele så må jeg passe meg for å ikke gløde istykker de nye pluggane mine.

Det virker som om alt funker fint ellers. Det durer i releet hele tida mens bilen er kald. Etter litt tid halveres spenninga på skinna til ca 8-10V,
men den kutter ikke strømmen når etterglødinga er ferdig.
Den kutter strømmen hvis jeg kobler fra styrestrømmen til releet på bildet. Derfor en bryter mellom her.
Jeg skjønte ugler i mosen da voltmeteret inne i bilen ikke kom seg opp på 24 etter 5 minutters kjøring. Kobla fra styringa til releet, og glødinga gav seg
Vedlegg
IMGP1250.JPG
trenger et sånt et, til 84 modell trur jeg........... hmmmmm
IMGP1250.JPG (42.1 kiB) Vist 564 ganger
IMGP1253.JPG
Tjuvkobling. Jeg hater jalla!!!!!
IMGP1253.JPG (45.21 kiB) Vist 564 ganger

Svar

Gå tilbake til «Chassis og elektrisk 6x»