Side 1 av 1

Led ryggelyspærer

Lagt inn: lør des 19, 2015 12:10 pm
av haavardm

Re: Led ryggelyspærer

Lagt inn: lør des 19, 2015 6:18 pm
av znyp
140 $ for 2 led pærer? :shock:

Re: Led ryggelyspærer

Lagt inn: lør des 19, 2015 10:20 pm
av JanP
Har kjøpt mange forskjellige pærer fra Aliexpress/Ebay. Men jeg finner ingen som lyser godt nok, og da har jeg i grunnen gitt opp. Prisen på disse du linket til var da særledes stiv. :shock:

Mitt tips er å ikke kjøpe noen uten at Lumen er oppgitt, de jeg har kommet over lyser særledes svakt. Det gjelder de som heter T25 Wedge, om jeg husker rett betegnelse. Og et problem er at på disse LED-pærene er den tråden du ser er for liten eller tynn til å få god kontakt, tror de originale pærene har doble tråder på hver side, og er det kombinert hovedlys og brems er det jo 2 tråder på hver side. Og ikke kjøp med så høy Kelvin som 6000K, det blir for blått. 5000K tror jeg skal være best for å få hvitt lys.

Og så sitter jeg med en inntrykk av at om det står 30W så er det oppgit for et par, og da er det litt vanskelig å vite hva man får.

Et eksempel på pære med en tråd:

Bilde

Re: Led ryggelyspærer

Lagt inn: fre jan 08, 2016 6:28 pm
av haavardm
Jeg kjøpte disse: http://www.ekstralys.no/products/ryggelys-led-cree

Nedturen var stor da pæren ikke går inn i lykta. Ekstralys mener at jeg må borre ut for å få inn Cree-pæren. Merker at jeg er lite motivert for det.

Re: Led ryggelyspærer

Lagt inn: fre jan 08, 2016 8:05 pm
av jonwib
Gå för en liten mini LED-bar du Haavard. Eller två. Sätt dem i höjd med draget eller helst i böylerne ovanför, koppla dem över en bryter/ relä lösning så kan du ha dem som arbetslys oxå.

Att tro att en enda glödlampa bytt mot LED gör stor skillnad blir utopi. Kolla Ebay, Ali express etc. Om du har no limits så handla på arbeidslys.no. Du vill ha ca 2000++ Lumen eller fler.

Dessa har jag och andra i klubben, de funkar som fjell: http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHI ... 95737.html