Frontbløyle og valg av ekstra langlys

Moderatorer: Snekker_Andersen, baa, HighwayPatrol, lj73jon

jhv
Innlegg: 9
Registrert: søn sep 08, 2013 10:20 pm

Frontbløyle og valg av ekstra langlys

Legg innav jhv » man des 04, 2017 11:06 pm

Har kjøpt en kufanger av høy type (vet ikke merke, men ser lignende avbildet på ombygde biler). Det er en veldig solid fanger i diameter på rørene. Jeg har en helt standard beige 2007mod 120 GX.

1) ønsker fangeren for å montere ekstra langlys på. Det som gir best mulig lys for å typisk kjøre på hytta i mørketida, til en overkommelig pris. Hvilken type lykter bør jeg velge? Ønsker best mulig lys - må ha både lengde og spredning, til Ok pris, og det må se bra ut / minst mulig "harry".
Led? Vurderte ledbar, men runde lykter passer kanskje best? Evnt firkanta Hella Jumbo 320 FF m/led? Hvis fangeren blir i kron ønsker jeg tilsvarende utseende på lyktene.

2) vurderte å lakke fangeren matt sort - for om det evnt ble vel så tøft, og kanskje litt mer diskret? Rubberspray eller lignende (bor i trondheim). Noen som har erfaring med dette? Evnt bilder av det på bil?
I så fall vil jeg ha sorte lykter.
Ble litt inspirert av dette bildet, men det ser kanskje rart ut i virkeligheten...?
Bilde

3) For enkelhets skyld / tidsmangel ønsker jeg å få noen til å montere dette komplett på bila. Enten en leverandør som har lys selv, eller får er verksted til å montere. Tips om noen å bruke i trondheim?


Fangeren:
Bilde


Fangertypen (tror jeg) på en annen bil (ombygd)
Bilde


Tips? Send gjerne bilder.
Takk!

JH
Sent from my iPhone using Tapatalk

Gå tilbake til «Generelt 12x»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest