Norsk Land Cruiser Klubb - Personvernerklæring

Denne praksisen forklarer i detalj hvordan "Norsk Land Cruiser Klubb" (heretter "vi", "oss", "vår", "Norsk Land Cruiser Klubb", "https://www.nlck.no/forum") og phpBB (heretter "de", "dem" ", "deres", "phpBB-programvare", "www.phpbb.com", "phpBB Limited", "phpBB Teams") bruker all informasjon som samles inn under en økt under bruken din (heretter kalt "din informasjon").

Din informasjon samles inn på to måter. For det første vil bla gjennom "Norsk Land Cruiser Klubb" føre til at phpBB-programvaren oppretter en rekke informasjonskapsler, som er små tekstfiler som lastes ned til datamaskinens "midlertidige internettfiler"-mappe. De to første informasjonskapslene inneholder ganske enkelt en brukeridentitet (heretter "bruker-ID") og en anonym sesjons-ID (heretter "sesjons-ID"), som automatisk tildeles deg av phpBB-programvaren. En tredje informasjonskapsel vil bli opprettet i det øyeblikket du har lest et innlegg i «Norsk Land Cruiser Klubb» og brukes til å registrere hvilke innlegg som har blitt lest av deg, og dermed forbedre brukeropplevelsen din.

Vi lager også informasjonskapsler utenfor phpBB-programvaren under surfing av "Norsk Land Cruiser Klubb", selv om disse er utenfor rammen av dette dokumentet, som kun er ment å dekke sider opprettet med phpBB-programvaren. Den andre måten vi samler inn informasjonen din på er gjennom det du sender inn til oss. Dette kan være, men er ikke begrenset til: posting som en anonym bruker (heretter kalt "anonyme innlegg"), registrering for "Norsk Land Cruiser Klubb" (heretter "din konto") og innlegg du har lagt ut for registreringen og mens du er pålogget (heretter "dine innlegg").

Kontoen din vil som et minimum inneholde et unikt identifiserbart navn (heretter "ditt brukernavn"), et personlig passord som skal brukes når du logger på kontoen din (heretter "passordet ditt") og en personlig, gyldig e-postadresse (heretter kalt "Din epostadresse"). Kontoinformasjonen din på "Norsk Land Cruiser Klubb" er beskyttet av databeskyttelseslovene i landet der vi er vert. All annen informasjon enn ditt brukernavn, passord og e-postadresse som kreves av "Norsk Land Cruiser Klubb" under registreringsprosedyren er - avhengig av "Norsk Land Cruiser Klubb"s valg - enten obligatorisk eller valgfri. Uansett kan du velge hvilke deler av kontoinformasjonen din som skal vises offentlig. I tillegg har du muligheten for kontoen din til å melde deg på eller velge bort automatisk genererte e-poster fra phpBB-programvaren.

Passordet ditt er kryptert (et enveis digitalt fingeravtrykk) så det er sikkert. Det anbefales imidlertid at du ikke gjenbruker det samme passordet på en rekke forskjellige nettsteder. Passordet ditt er ditt verktøy for å få tilgang til kontoen din på "Norsk Land Cruiser Klubb", så ta vare på det. Under ingen omstendigheter vil noen som er tilknyttet "Norsk Land Cruiser Klubb", phpBB eller noen annen tredjepart lovlig be deg om passordet ditt. Skulle du ha glemt passordet til kontoen din, kan du bruke funksjonen "Jeg har glemt passordet mitt" levert av phpBB-programvaren. Denne prosedyren vil be deg om å sende inn brukernavn og e-postadresse, hvoretter phpBB-programvaren vil generere et nytt passord for å få tilgang til kontoen din.