Side 1 av 1

Forum eller face

Lagt inn: tir mar 06, 2018 4:46 pm
av jørgen
Jeg har sett at trafikken oppleves vesentlig dårligere på forumet i de siste årene, og jeg tror det skylles facebook. Mulig dette er en tapt sak, men jeg oppfordrer til økt bruk av dette eminente forum. Jeg har ingen erfaring med facebook, men jeg tror vi ødelegger for oss selv. Fra å se på forumet daglig kan det nå gå uker mellom hver gang jeg kikker innom. Det virker ikke som jeg går glipp av mye. Jeg sitter selv i glasshus da jeg ikke har lagt ut mye bilder og stoff, men jeg har kikket desto mer på hva andre driver med. Stå på folkens.
Jørgen

Re: Forum eller face

Lagt inn: tir mar 06, 2018 8:30 pm
av superhansen
Enig.Man burde være flinkere til å legge ut,svare i tråder og bruke forumet aktivt for å holde det attraktivt

Sent fra min SM-A520F via Tapatalk

Re: Forum eller face

Lagt inn: tir mar 06, 2018 9:03 pm
av JanK 55
Dette er jeg helt enig i også. Bruk heller forumet enn tryneboka.
Her i forumet så finner mann det som er forklart/kommentert lettere igjen også.

Re: Forum eller face

Lagt inn: tir mar 06, 2018 9:16 pm
av srs
Hadde det vært en liker knapp her, hadde jeg trykket på den :lol:

Re: Forum eller face

Lagt inn: tir mar 06, 2018 9:20 pm
av johi
Sant så sant, men hvis du ser nøyere etter så er det omtrent kun ferske eiere av landcruisere som kjører de nye modellene. Vi med eldre og ikke fullt så gamle cruisere har høy bruk for forumet her og engasjerer seg mye mere her, Man trenger ikke være så veldig nervøs som andre skal ha det til for de seriøse og interisange innleggene ligger nettopp her inne. MEN Kanskje ikke like mye som før.

Jeg har en løsning. Mange facebook grupper har slikt som admin må godskjenne innlegget du prøver poste på gruppa. det gjør som du ikke får det asap spontane svaret eller likes" du ønsker fordi du har nye feks nye nokian dekk på bilen, eller de fleste tilfeller vasket bilen. Dette gjør som folk vill heller ta seg litt mere fornuftig tid og bruke forumet vårt. En enkel løsning for vår nettside forum!

Re: Forum eller face

Lagt inn: tir mar 06, 2018 9:53 pm
av masterpetter
Dette er et spørsmål jeg har spurt meg selv om også.
Jeg har brukt forumet veldig mye siden 2004, kanskje ikke så mye de siste 2 årene, men etter erfaringer med Facebook siden, føler jeg at det er lite å hente der for min del. Jeg har begynt å bruke forumet mer igjen,og mindre og mindre face.
Jeg synes furumet og face er som to vidt forskjellige ting.
På forumet blir erfaring lagret, noe som er gull verdt!
På Facebook siden er det sjelden noe interressant for min del, føler det er mer for folk som tror den første cruiser'n som kom var 120'n!
På forumet, så har du fordelen med at du kan velge hvem modell du vil lese eller skrive om., og det finnes tonnevis med bra info der. Et bibliotek!
På face blir alt borte.
Håper flere kommer tilbake til furumet.
Lenge leve forumet!! :)