Side 1 av 1

Nytt HØSTTREFF! Kna Telemark 26November

Lagt inn: ons sep 28, 2022 8:46 pm
av johi
Norsk landcruiserklubb har gleden invitere dere på 4wd Høsttreff Fredag-Søndag med sosial kjøring og dekkspark! Her møtes vi på KNA Skien sitt 4x4 kjørefelt. ta med deg godt humør og Bilen din! Alle Deltagere med Land cruiser interesse er hjertelig velkommen!
Her er det stor P plass til bila og grillhytte med plass til mange pers! Deltagerne MÅ ordne mat selv med muligheter for spise og grille inne i Grillhytta, Det er også Toaletter på område.

trykk skal på Facebook link: https://fb.me/e/27Oa0CjIY

ADRESSE: KNA Telemark Offroad kjørefelt, Luksefjell
Luksefjellvegen 1114, 3721 Skien

Kompressor er det på område for fylle opp dekker igjen.
Ta turen som en Overland Tur der Arrangementet er over helgen for sosial 4x4 sammenkomst 🤠

Vell oppmøte vi ses!

Re: Nytt HØSTTREFF! Kna Telemark 26November

Lagt inn: man nov 21, 2022 8:40 pm
av narvik
Hei, meget flott med høst treff. Har planer om å komme fredag etter jobb, kjører ca 17:00 fra Kristiansand. Litt blandet respons når jeg har forhørt meg via melding og Messenger, vet vi hvor mange vi blir? Noe en kan bidra mtp organisering/ hjelp? Har fått meg ny nabo med LC 90 AT, to flotte biler fra samme gate! Kommer altså 2 biler fra Kristiansand, noe forbehold mtp jobb og i tilfelle katastrofale værmeldinger, ellers yes! Hilsen Peter

Re: Nytt HØSTTREFF! Kna Telemark 26November

Lagt inn: ons nov 23, 2022 9:24 am
av KjellOlsen
Flott Peter! Tror det er påmeldt ca 17 biler hittil. Kommer antagelig noen flere i siste liten, så da skulle det være duket for en artig helg. Flott at du fikk med din nye nabo!